Haber/Etkinlik Sayfa 29

Manavgat Belediyesi Side Kreş Karne Töreni ve Kavurma Şenliğine ev sahipliği yaptı.

Kreşimiz; Başkan Yardımcımız Sn. Mustafa CEYLAN'ın katılımlarıyla, Karne Töreni ve Kavurma Şenliğine birlikte ev sahipliği yaptı.

Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü Çocuk Tiyatrosu Düzenledi.

AİLE ETKİNLİĞİ

Manavgat belediyesi kreş müdürlüğü çocuk tiyatrosu Belenobası ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan 170 kişiye"iyilik ve yardımseverlik "konulu tiyatro oyununu 16 ekim 2019 tarihinde oynadı.

Manavgat Belediyesi Side Kreş Gündüz Bakımevi Yılbaşı Partisi

Kreş öğrencilerimiz, Kostümlerini giyerek Yılbaşı Partisinde eğlence ve dans eşliğinde eğlendiler.

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri ile Pijama Partisi Etkinliği Yapıldı.

Kreşimiz miniklerle Pijama Partisinde! Çoçuklar evlerinden getirmiş oldukları kendi yastıklarıyla, yastık savaşı yaparak öğretmenleri ve arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirdiler.