Haber/Etkinlik Sayfa 28

KREŞLERİMİZDE 23 NİSAN ÇOŞKUSU

Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi'ndeki öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutladılar.Bu kutlamayı ''Masal Köy''adlı bir etkinlikle gerçekleştirdiler.Etkinliğe Başkan Yardımcısı Mustafa CEYLAN,Özel Kalem Müdürü Hatice SÖZEN,Sosyal İşler Müdürü Saffet NERGİZ ve Kreş Müdürü Emine ÇATALTAŞ katıldı.Törene İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlandı.Kırmızı , beyaz renkli uçan balonlar çocukların ellerinde gökyüzüne bırakıldı ve görsel bir şölen gerçekleşti.

Miniklerin 60'lı Yıllar Etkinliği

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi'ndeki öğrencilerimiz 12 Mart'ta 1960'lı yılları canlandırmak amacıyla zamanda geriye gitti.Kreş bahçesinde düzenlenen etkinliğe Manavgat Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

361357 (1)3613561960'lı yıllar etkinliğine günler öncesinden büyük bir heyecanla hazırlanan öğrenciler,o döneme ait kıyafet ve objelerle dönemi yansıttılar.Mahalle bakkalı,açık hava sineması,siyah önlüklü öğrenciler ve sarıyer pastanesi sahneleri canlandırıldı.O döneme ait vosvos araba ve hippi giyim tarzı olmadan olmazdı.O döneme ait giysi ve objeler le görsel olarak anlatım yapılan etkinlikte çocuklar yaşam zarzı hakkında bilgi sahibi oldu hem de izleyenleri geçmişte yolculuğa çıkardı.

361358579bcaa3-7aa4-4252-9994-4166da8c5e9e00eca04c-208a-405a-852d-49c329d0905dbb1845b7-66a3-4ea3-9f34-360dd36f9403.Etkinlik sonrasında öğrenciler başkan yardımcıları ve öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyide ihmal etmedi.Başkan Yardımcısı Mustafa CEYLAN ,nostalji dolu etkinliği çok beğendiklerini belirterek emeği geçen eğitimcilere,velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevinde Yerli Malı Etkinliği

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde eğitim gören öğrenciler Yerli Malı Haftası dolayısıyla,8-18 Aralık tarihleri arasında keyif aldıkları bir etkinliğe imza attılar.

5051c64e-74cb-4e71-bbec-46278b3eee92

Bu etkinlik kapsamında yöresel materyaller kullanıldı.Gelenek,göreneklerimizle ilgili bugünümüzde ve geçmişimizde yer alan objelerle etkinlik zenginleştirildi.Öğrencilerimizde kılık kıyafetle bu etkinliğe bütünlük sağlamış oldu.

eaee0d9a-f2e9-4ce4-ae14-7856f3acb2cd

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde ''Büyüyünce Ben'' Etkinliği

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi'ndeki öğrencilerimiz 18 Şubat ta,''Büyüyünce Ben'' etkinliği düzenledi.Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'i temsilen başkan yardımcısı Mustafa Ceylan ve Kreş Müdürü Emine Çataltaş katıldı.

Günler öncesinden etkinlik için hazırlanan öğrenciler,kendi seçtikleri meslek gruplarının kıyafetlerini giyerek anlatımını yaptı.Polis,doktor,avukat,tamirci,simitçi,hemşire,aşçı,itfaiyeci ve öğretmen rolüne giren çocuklar,meslek grupları hakkında bilgi sahibi olduktan sonra drama yaptı.Etkinlik sonunda konuşma yapan başkan yardımcısı Mustafa Ceylan,çocukların ilgi ve yeteneklerine göre eğitim aldığını söyledi.

Başkan yardımcısı Ceylan,''Kreşlerimizde eğitim ve öğretim gören çocuklarımızı,geleceğe hazırlamak,ilgili oldukları alanlara şimdiden yöneltmek ve eğlenerek bilgi sahibi olmasını sağlamak amacıyla eğitmen kadromuzla birlikte etkinlik düzenledik.Başkanımız Sayın Şükrü Sözen'in de her zaman vurguladığı gibi ,kreşlerimizdeki çocuklarımız,bilinçli bir şekilde eğitim alıyor ve geleceğe hazırlanıyor.Etkinlikte emeği geçen eğitmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum''dedi.

Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü 10 Kasım Etkinlikleri

Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evlerimizde eğitim gören çocuklarımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün sonsuzluğa uğurlanışının 82.yılında duygu dolu anlar yaşatan bir anma etkinliğine imza attılar.

Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

Manavgat Belediyesi Side ve Çolaklı Kreş Gündüz Bakımevi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında etkinlikler düzenlendi.