Haber / Etkinlik

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi 5-C sınıfının Manavgat Belediyesi ziyareti.

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakımevi 5-C sınıfı Manavgat Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hatice SÖZEN'i makamında ziyaret etti.

Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü Gezici Oyun Evi 28 Ocak 2019 tarihinden itibaren çalışmalara başlamıştır.

Manavgat Belediyesi Kreş Müdürlüğü Gezici Oyun Evi 3-10 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet vermektedir.28 Ocak 2019 tarihinden itibaren çalışmalara başlamıştır.

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi Geleneksel Kar-Ne Şenliğine katıldı.

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi 5-A sınıfı Aile KatılığımıEtkinliği yapıldı.

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi Öğrencilerine Karne Töreni Yapıldı

Manavgat Belediyesi Side Kreş ve Gündüz Bakımevi Öğrencilerine İbrahim Sözen Gençlik Merkez'inde karne töreni yapıldı.